Ingen vinterserie i år.

A-lagets nye trenere Gunnar Hundsnes og Thor Jostein Dyrnes har ikke meldt på a-laget i årets vinterserie. Erfaringene de siste årene med relativt svak og ujevn matching, gjør at man i år ser på andre måter å forberede laget på til seriestart i april.

Det er allerede lagt opp til økte treningsmengder og en av treningsdagene i uka er de første 8 ukene viet spinning på Spinneriet. (bildet over) I slutten av neste uke skal det spilles internkamp på Sparebank 1 banen. Trenerduoen satser på å ha klar en a-tropp ved utløpet av uke 4.

Hundsnes og Dyrnes legger også opp til en tur sørover første helga i februar. Planen er da å spille kamper mot hhv Søgne (fredag) og (trolig) Mandalskameratene (lørdag)  i sørlandshallen.

De siste årene har Eiger reist til Tyrkia på treningsleir. I år blir det langhelg til Danmark i stedet og torsdag 12 mars er satt som avreisedato.

Men først skal en gjeng fra a-troppen avgårde til Tonstad. Det skjer allerede i morgen da den tradisjonsrike Tonstad-turneringen innendørs går av stabelen. Faktisk er det i år 30 gang den arrangeres. Eigers innledende kamper spilles slik:

Kl. 09.54 Eiger-Sokndal
Kl. 10.48 Tonstad Heimatt-Eiger