I kveld gjelder det

SPENT GJENG: Klokken 19:00 starter opprykksfinalen på Bøgh Hafsø. Eiger er i førersetet og leder tabellen med ett poeng før den siste, og avgjørende serierunden
Eiger-trener Stian Hunnestad melder om en så og si skadefri spillergruppe, og det vil bli et svært slagkrafig lag han sender på banen i kveld for å kjempe mot serietoer Hinna.
Oppskriften på opprykk til Norsk Tipping-ligaen er enkel. Uavgjort eller bedre.
For å greie det, er laget avhengig av at nettopp du møter opp i Hålå å støtter laget som den tolvte mann gjennom samtlige 90 minutter med intens spenning. Det er varslet at Hinna-supporterne vil stille mannsterke, så oppfordringer er å slippe alt du har i hendene denne fredagen - å komme seg på kamp.

Humpete vei

Eiger hadde en humpete start på sesongen, og slet med å ta bortepoeng. Før sommerpausen tok laget bare fire poeng på fremmed gress, men utover høsten har Eiger virkelig funnet tilbake til den gode formen å slått samtlige lag. Fjorten strake seiere har det blitt for Hunnestads mannskap. I kveld går de for nummer 15.

Dagens motstander

Hinna Fotball er en fotballklubb som holder til i bydelen Hinna i Stavanger. Hinna Fotball er en av de største av Stavangers fotballklubber og satser på bredde i tilbudet til barn og unge, med spesielt fokus på jentesiden. A-laget spiller sine hjemmekamper på Hinna stadion.
Totalt har klubben over 900 spillere fordelt på nærmere 60 lag, samt 200 tillitsvalgte og ledere.
Før seriestart var klubben tippet helt i toppen av ekspertene, sammen med blant andre Riska og Eiger. Laget har ikke gjort skam på antakelsene, og har preget avdelingen gjennom hele sesongen. Etter en solid vår, har de i høst avgitt poeng mot blant andre Bryne 2, Ålgård og EIK 2. Hinna viste styrke forrige serierunde da de mom tilbake etter det sure uavgjort resultatet mot EIK2, og slo Riska på hjemmebane etter scoring av Simen Melhus og Henrik Simonsen.
En av lagets største stjerner er 32 år gamle Simen Melhus som har spilt for både Viking og Bryne, og har en rekke aldersbestemte landskamper bak seg. Denne sesongen har Melhus funnet veien til nettmaskene hele 24 ganger, og er med det lagets toppscorer.
Da Eiger møtte Hinna på Wintershall Dea banen i starten av august, endte oppgjøret 1-4 til Eiger etter scoringer av Jonas Skulstad, Sander Haugstad, Øyvind Garpestad og Mathias Perttamo. Dette var kampen da Eiger kvittet seg med sitt bortebanespøkelse, og har siden vunnet alle kampene.
TALLENES TALE: Både Eiger og Hinna har stukket fra etter å ha plukket med seg flest poeng i løpet av sesongen. Eiger ligger ett forran, og har forspranget når det hele skal avgjøres på Bøgh Hafsø-banen
EIGER FK oppfordrer publikum til å være tidlig ute. Kan bli folksomt. KAMPSTART 19:00

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn