Ønsker revansj mot Ålgård

POENGTAP: Eigers forrige poengtap var mot Ålgård på Nye Ålgård Stadion 30. juni. Hjemmelaget vant 2-1
Fredag kveld er Ålgård gjester på Bøgh Hafsø banen i det det gjenstår tre kamper av årets serie som har blitt ulidelig spennende sett med Eiger-øyne.
AVSPARK: 19:00
Forrige poengtap for Eiger var mot nettopp Ålgård i kampen som ble spilt siste dag i juni på Nye Ålgård Stadion. Hjemmelaget vant 2-1 etter å ha ledet 2-0 til pause. Sigmund Hunnestad satte Eigers scoring like etter pause.
Eiger har hatt en svært sterk høstsesong der de har kjempet seg tilbake til toppen av tabellen etter å ha tatt samtlige poeng etter sommerpausen. Med tre gjenstående kamper ligger bare Hinna foran på tabellen, og det ser ut som det blir opprykksfinale i Hålå 4. november når serieleder Hinna kommer på besøk.

Opprykksfinale i Hålå?

Når det gjenstår tre kamper av årets sesong Ålgård første lag som må beseires, før Sunde venter neste fredag. Hinna skal møte EIK 2 på Husabø førstkommende mandag, før de skal møte Riska på hjemmebane 28. oktober. Sett under ett, er det Eiger som har det letteste kampprogrammet – og er i førersetet når det gjelder opprykk. For å nå den målsetningen må trolig laget ta ni poeng på de siste tre kampene.
Uansett, det blir spennende i sesongavslutningen.