Tabelljumboen er dagens motstander

TOPP MOT BUNN: Ut fra poengfangsten så langt denne sesongen tyder mye på at Sokndal får det tøft mot scoringsglade Eigerspillere.
Spenningen i 4. divisjon lever i beste velgående, og i kveld er det ny seriekamp for a-laget som reiser til nabokommunen Sokndal for å møte tabelljumboen som bare har tatt 6 poeng på sine 22 kamper.
Eiger er for alvor involvert i opprykkskampen når det gjenstår fire kamper, og vi er sikre på dagens motstander vil gjøre alt de kan for å stikke kjepper i hjulene og ønsker prestere bedre en de har gjort til nå denne sesongen.

Vanskelig sesong

Sokndal tok sin første, og eneste, seier i den andre serierunden da Bryne 2 var motstander på Hauge Kunstgress – Kiwi banen. Oppgjøret endte 3-2 etter hjemmelaget hadde ledet 1-0 til pause. Forøvrig spilte Sindre Håland dette oppgjøret for Bryne 2, før han senere signerte for Eiger.
Videre i sesongen har dagens motstander spilt tre uavgjorte kamper, henholdsvis to ganger mot Sunde og Hundvåg.

På hengende håret

Forrige møte mellom lagene ble spilt 24. juni på Bøgh Hafsø banen.
Eiger stakk til slutt av med seieren i oppgjøret som endte 2-1 etter en scoring av Jan Terje Søyland i det 90. spilleminutt. Hans Marius Slettebø satte kampens første mål etter 7 minutter, før bortelagets nummer 7, Piotr Jakub Kowalik utlignet kort tid etter.
Vi håper mangen rødkledde supportere tar turen til Sokndal for å støtte et Eigerlag som jakter opprykk.
Avspark 19:00. Hauge Kunstgress – Kiwi bane