Opprykksjagende øybuer møter Hundvåg

HÅPET LEVER: Så lenge det sterke kollektivet til Eiger fortsetter å vinne, kan det bli en meget hyggelig høst sett med Eiger-øyne.
Torsdag reiser Eiger til Stavanger for å møte Hundvåg i den viktige seriekampen som har avspark klokken 20.00. Eiger ligger før den 21. serierunden på en sterk andreplass på tabellen, 3 poeng bak serieleder Hinna.
Eiger-trener Stian Hunnestad melder laget sitt klar til kamp, selv om de er noe smårusk og skader i troppen
– Vi har noen småskader her og der, men ikke mer enn at vi skal stille med et slagkraftig mannskap, sier Hunnestad.

Ønskereprise

Forrige oppgjør mot Hundvåg var i den 8. serierunden som ble spilt 10. juni på Bøgh Hafsø banen. Den gang vant Eiger 4-1 etter scoringer av Elion Shatri, Fabian Fluge, Håvard Leidland og Hans Marius Slettebø.
KOMFORTABEL: Forrige gang Eiger møtte Hundvåg tegnet blant annet Håvard Leidland og Fabian Fluge seg på scoringslisten.

Seriefinale i Hålå

Med seks gjenstående kamper i årets sesong blir det viktig for Eiger å sanke poeng mot tabellsvake lag som de har hatt for vane å ta tre poeng mot for å holde følge med Hinna som leder, samt holde Riska som ligger à poeng med Eiger på tredjeplass på avstand.
Det er flere tøffe kamper i vente før Hinna venter i siste serierunde, og med gode resultater frem mot den kampen kan det bli en seriefinale i Hålå 4. november der vinneren rykker opp til 3. divisjon.
SPENNENDE: Det går mot en spennende avslutning i 4. divisjon. Tre lag har stukket fra, og kjemper om opprykk når det gjenstår seks kamper av årets serie.

Serielederen må avgi poeng

Førskommende mandag skal Hinna til Jæren å møte Bryne 2, og med seier for Eiger over Hundvåg vil kanskje Hinna kjenne på presset å avgi poeng i oppgjøret som spilles på Undheim stadion.
Det er lov å håpe på poengtap for Hinna, for mens Eiger har tatt full pott etter sommerpausen, har serielederen tapt mot Forus og Gausel og Eiger, og spilt uavgjort mot Ålgård.