Bunnsolid forestilling

RULLER VIDERE: Eigers seiersmaskineri ruller og fikk sin revansj over Forus og Gausel etter det forsmedelige uavgjort resultatet tidligere i sesongen.
Eiger var bunnsolide og tok en ny seier - den niende strake, da Forus & Gausel gjestet Hålå for aller første gang mot Eigers a-lag fredag. Med seieren klatret de tilbake på andreplass på tabellen.

Kontrollerte begivenhetene

Gjestene slapp til utrolig lite og kan nok takke sin eminente keeper for at det ikke ble både 5, 6 og 7-0 til de røde og blå.
Eiger styrte begivenhetene fra første spark på ballen og varierte mellom kortpasninger og den lange bakromspasningen - dog uten å true gjestene alt for ofte med klare sjanser.
Først etter halvspilt omgang skulle det bli nettsus da Sander Haugstad avsluttet følsomt med yttersiden av foten etter en fin pasning i forkant av Sindre Håland.
Noen ytterligere tilløp var det utenom, men de helt store sjansene uteble helt til like før pause. Kenneth Grande som for øvrig ble kåret til dagens Eigerspiller slo ballen kontrollert over Forus & Gausels utrusende keeper. Et klassemål etter en ditto pasning fra Jostein Salvesen.
DIRIGENT: Eigers elegante midtbanespiller Kenneth Grande gjorde en god kamp og ble fortjent kåret til dagens Eigerspiller. Grande bidro med èn scoring og ellers godt spill.
Gjestene skapte null og niks de første 45 - mye takket være kaptein Jan Terje Søyland som hadde stålkontroll på alt motstanderne kom med.

Radarparet fornektet seg ikke

Kampbildet var omtrent det samme i andre omgang - Eiger var solide og holdt samtidig gjestene på behørig avstand fra eget mål. Allerede etter tre minutter av omgangen sørget Øyvind Garpestad for 3-0 da han brukt kløkt og fart til å komme alene med keeper og satte ballen utenfor keepers rekkevidde.
Kort tid etterpå skulle også spissmakker Aleksander Kjellmann få sin scoring og kampen var avgjort. Det var likevel hjemmelaget som var nærmest ytterligere scoringer da både Øyvind Garpestad, Aleksander Kjellmann og innbytter Mathias Perttamo hadde sjanser i 100% kategorien.
En rekke bytter fra begge lag på tampen stykket nok opp spillet noe, men Eiger kontrollerte inn nok en trepoenger i en bunnsolid kamp mot en god motstander.
Neste uke venter Hundvåg borte før Randaberg kommer på besøk i oktobers første kamp. Spenningen i 4.divisjon avdeling 1 er fortsatt tilstede og kampen om førsteplassen vidåpen enda.
KAMPFAKTA
  • Eiger - FGI 4-0 (2-0)
  • Målene: 1-0 (23) Sander Haugstad, 2-0 (44) Kenneth Grande, 3-0 (48) Øyvind Garpestad, 4-0 (54) Aleksander N. Kjellmann
  • Gule kort: To til FGI