Fotballfest i sommervær

SAMHOLD: Turneringen ble preget av samhold, sol, glede og mål. Årets Eiger Cup ble perfekt på alle måter.
Nå, timer etter årets siste kamper ble spilt på Eiger Cup, kan vi se tilbake og konstantere at årets høydepunk for mange store og små fotballspillere ble en suksess.

Åtte timer intensiv fotballfest

I løpet av åtte timer var omtrent 1000 spillere i aksjon, når det ble avviklet tett opp mot 200 kamper på klubbens tre kunstgressbaner.
Ungene skinte om kapp med sola, ettersom sommeren virkelig hadde funnet veien ut i til Hålå på årets viktigste dag.
Styret i Eiger FK ønsker å takke turneringsleder Jan Erik Skandsen og øvrige i cup-komitèen, samt alle andre som har bidratt med stort og smått, for alt arbeidet som har blitt lagt ned for å skape en fantastisk dag for barna. Klubben er evig takknemlig for det frivillige innsatsen som har blitt lagt ned.
TAKK: Turneringsleder Skandsen mottar blomster fra leder Anders Midbrød for god innsats.
Se slideshow under for flere bilder: