Eiger møter bryne 2 i kveld

Eigers a-lag reiser i dag til Undheim for å møte Brynes rekruttlag i kamp om tre viktige poeng for å holde følge med topplagene i avdelingen. Kampstart klokken 20:00.
Eiger ligger plassert på femteplass på tabellen før kveldens serierunde, og kan korte inn forspranget til lagene over med seier i kveld.
Det er et revansjesugent Eiger-lag som reiser til Jæren, etter å ha blitt påført sesongens første nederlag forrige serierunde, da laget tapte 5-3 mot Riska på Hommersåk.

Noen forfall, Perttamo tilbake

Stian Hunnestad melder at Anthony Nesvåg er utilgjengelig til bortekampen grunnet èn skulder ute av ledd. Bjørn Sæternes Stapnes og Sigmund er heller ikke med, når Eiger setter seg på bussen, grunnet jobbreise og skade.
Sander Haugstad,Stefan Ghilom og Sondre Tollefsen er fremdeles utilgjengelige for Hunnestad, ettersom de er ute med langtidsskader.
Gledelig er det at Mathias Perttamo er tilbake fra skade, klar til å bidra for de røde og blå i kveld.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn