Lørdag 4. juni er det endelig ny eiger cup i hålå

I løpet av åtte intensive timer skal det spilles opp mot 200 kamper på det flotte anlegget i Hålå.
Lørdag 4. juni, folkens!
Det er selvsagt mye som er viktigere enn èn fotballturnering for 6-11 åringer på Eigerøy, men akkurat denne dagen er det lite som er mer viktig for omtrent 1000 små, fotballhelter.
Omtrent 20 klubber mellom Flekkefjord i sør, til Midtbygden i nord tar turen til Hålå, og blir å se denne lørdagen.
Det er om lag 120 påmeldte lag, og det skal spilles nesten 200 kamper i løpet av dagen. Kampene avvikles på 16 baner i løpet av åtte intensive timer.
Ettersom Covid har stoppet det meste av turneringer de siste årene, vil Eiger Cup være èn av de første turneringene mange små deltar på. På grunn av dette, planlegger årets cup-komité å lage en liten folkefest for alle som er i Hålå denne dagen, og en rekke sponsorer rigger til stand.

Aktiviteter og moro

En rekke av våre lojale sponsorer tar turen til Hålå denne lørdagen, og vil ha stand på området.
Sport1 har med seg fotballutstyr som de selger. Alt overskudd denne dagen doneres til klubbens flaggskip, HC-laget,
Bøgh Hafsø stiller ut noen av sine Toyota-modeller. Kanskje du kombinerer fotballturneringen med bilkjøp, og kjører hjem i ny bil?
Altifiber kommer med sin populære fotballdart, slik som i 2019.
I tillegg vil det være masse godsaker å få kjøpt i flere av kioskene på området.
Er du fortsatt i tvil hvor du skal på Eiger Cup 4.juni?

Dugnadsklubben

En ting som er like sikkert som at Erling Braut Haaland kommer til å finne veien til nettmaskene for Manchester City også, er at uten alle frivillige fra egen klubb som stiller opp på dugnad denne dagen, hadde det ikke vært mulig å invitere til folkefest og cup.
Eiger Cup Komitéen
Tusen hjertelig takk til dere alle sammen, for at dere stiller opp også denne gangen.
Med vennlig hilsen
Eiger Cup komitéen 2022

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn