Fra neste år endrer klubben utstyrsleverandør og lokal forhandler

Fra første januar 2023 endrer Eiger FK utstyrsleverandør
Etter flere tiår med Umbro (ScanTrade) utstyrsleverandør, går Eiger nå over til AssistCo som leverer Hummel. Det er flere faktorer som gjør at styret har falt på dette valget, men økonomi og utstyrsavtalen har bedre betingelser enn avtalen vi tidligere har hatt med ScanTrade. I tillegg anser styret den nye leverandøren som mer moderne og innovativ.
Vi fornyer oss forhåpentligvis til det bedre!
Ved at klubben velger å endre utstyrsleverandør, blir det en stor jobb å "rydde opp" i eksisterende draktsponsorer, og i løpet av kort tid håper klubben at alle lag vil fremstå med like drakter.
Fornyelsen medfører også at Eiger FK, etter mange år med godt sammarbeid med AS Sporty, endrer til Tengesdal Sport som lokal forhandler fra januar 2023.
Eiger har etter en totalvurdering landet på Tengesdal Sport AS som lokal forhandler, ettersom den økonomiske totalpakken de kunne levere vil gi bedre betingelser for både klubb og medlemmer enn konkurrentene.
Klubben ser frem til samarbeidet med Tengesdal Sport, og vil samtidig benytte anledningen til å takke vår gamle forhandler for et godt samarbeid gjennom mange tiår.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn