Cart - kr0,00

Cart

Cart empty

eiger arrangerer fest for alle som bidrar med dugnad

Er du èn av dem som stiller på dugnad? Nå ønsker klubben å gi noe tilbake, og inviterer deg til "Dugnadsfest" 18. juni kl. 19.00.
I 2021 inviterte klubben trenere og lagledere til en sosial samling, som en påskjønnelse for den gode jobben de gjør for barn og ungdom i Eiger. Nå har turen kommet til "alle" dere som bidrar med den uunværlige dugnaden i Hålå.
Om det er du som har solgt lodd på Amfiet, vært dugnadskontakt på laget, stått i kiosken, vært med å bygge Norrøn-hallen eller annet, ønsker klubben ved styret, å invitere deg til festkvelden som finner sted i Hålå.
"Klubben hadde ikke klart seg uten gjengen som legger ned alle dugnadstimene"
Anders Midbrød, Leder
Det vil bli matservering og underholdning utover kvelden
Påmelding til Atle Skailand Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.