x 
Cart - kr0,00

Cart

Cart empty

Oppstart Futsal for barn og ungdom

Hverdagen er i ferd med normalisere seg med unntak av alt det tragiske man ser og leser om i media.

Nå har man lov å trene inne igjen, og oppstart for Futsal er derfor satt, og starter opp for barn og ungdom onsdag 6 april. 

Det er flere grunner til at klubben velger å starte med Futsal, men med et klart hovedmål og fokus på å utvide aktivitetstilbudet for hele Dalane regionen - da for voksne, barn og unge.  Eiger ønsker altså økt aktivitet og enda mer bruk av et stort og flott anlegg,  tilrettelagt også for futsal i den eldste hallen.  Dette er også et tiltak og forsøk på å bremse den økende trenden om frafall blant ungdom i fotballen og idrett generelt. Ikke minst som et supplement for de som allerede spiller fotball - og for å forbedre sine tekniske feridgeheter/basisferdigheter.  Dette er en sosial sport, en innendørs sport og aktivitet på den tiden av året som det skjer mindre og som ofte er noe tung og mørk. 

Dette vil være et bidrag og et ekstra aktivitets tilbud til alle som ønsker. Dersom en allerede spiller fotball så er en kombinasjon her å anbefale mtp. egen utvikling og ferdigheter. Det spiller ingen rolle  hvilken klubb en måtte være registert i - eller om en ikke er med på noe i det hele tatt. Futsal har sin "sesong" når øvrig fotball har ferie fra seriespill -da fra oktober til april.  SÅ:  En trenger på ingen måte spille organisert fotball til vanlig eller ha spilt fotball tidligere, og det oppfordres derfor om at alle som har lyst til å prøve om å komme/melde sin interesse. Fotball og Futsal er to forskjellige sporter sier de som holder på med og kjenner Futsal godt - men sier at det er et ekstremt godt verktøy for de som ønsker å bli enda bedre i vanlig fotball.  Spillere som Neymar, Messi, Ronaldo, Iniesta, Xavi og Aguero er eksempler på spillere som har drevet med Futsal kombinert med vanlig fotball og har hatt Futsal som en viktig del av deres utvikling. 

Futsal for barn og ungom er delt inn i tre grupper:

Gruppe1, onsdager for 6-10 år - 17:00 - 18:00

Gruppe 2, onsdager for 11 - 14 år - 18:30 - 20:00

Gruppe 3, fredager for 15 - 17 år - 18:00 - 19:30

For å melde interesse send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn