SkaaraCup avlyses

Så var vi der igjen, at smitten øker og faren for større utbrudd er til stede. Regjeringen strammer inn og har kommet med nye restriksjoner. Selv om det strengt tatt kunne vært gjennomført en turnering  - sett på reglene til fordel å få kunne gjennomføre -  ønsker Eiger FK ikke å ta noen sjanser. Det vil kreve mer og ansvaret så mye større. Heldigvis har alle våre unge lovende rundt om i landet fått spille mye kamper nå i høst, så det hjeler litt på samvittigheten i forhold til å ta dette valget -  om å nok en gang avlyse romjulsturneringen SkaaraCup. 

Eiger FK vil kontakte alle som allerede har meldt seg på via e-post de nærmeste dagene, i forhold til hvordan klubben får tilbakebetalt påmeldingsgebyret som enkelte av dere har betalt.

Takk for forståelsen, og ha en forsatt flott førjulstid.

Så snakkes/ses vi snart igjen. 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn