Pedro inn som spillerutvikler

Pedro Bernardini har allerede gjort seg kjent for noen i kluben og lokalt forøvrig, i forbindelse med oppstart av Eiger Futsalklubb. Han har vært med med siden oktober i trenerteamet for G12/13, og skal fortsette også som trener for disse unge lovende i 2022. Eiger har i tillegg til det, engasjert Pedro som spillerutvikler med spesifikke oppgaver utover det som vår godt etablerte Andrè Olsen har som sine arbeidsoppgaver i sin stilling for Eiger FK.  Andrè Olsen har som de fleste vet -  ansvaret for vårt akademi, utviklingsgruppen og ansvar for nominering og uttak til eksterne tiltak. (eksempelvis Team Jæder).  Dette i tillegg til FFO. 

En spillerutvikler rolle har flere oppgaver utover det - viktige oppgaver, og som Eiger ikke har hatt kapasitet til å følge opp på en god nok måte. Noe klubben nå endelig får satt i system. Det er flere punkter som er listet opp, men hovedansvaret går på å drive generell utvikling og oppfølging av alle våre spillere i alle alderstrinn. Han skal måtte ha en oversikt over alle våre spillere - ha god kommunikasjon med spillerne -  trenere/foreldre/foresatte og hjelpe der det er behov og/eller ønsker.  Spillerutvikling i Eiger er utvikling og tiltak for alle spillere uavhengig nivået de til enhver tid befinner seg på - og det skal skje under prinsippet "trygghet og trivsel".  For oss er alle like viktige, og vi ønsker at alle skal ha gode opplevelser ved å være en del av "Eiger familien". Trenere/ledere såvel som spillere. 

Klubben ser frem til samarbeidet med Pedro og hans oppgaver  gitt som spillerutvikler. 

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn