Poengdeling i lokaloppgjør

Publikum hadde knapt tatt en slurk av kaffen denne kvelden før ballen satt i nettet bak Denis i Eiger målet. En nydelig kontring med opprulling på høyre side, og perfekt innlegg til tidlere Eiger spiller Sondre Tollefsen som satte ballen i mål. Og nå skjedde ting kjapt i et ufyselig vær i Hålå. Nesten fra avspark ble Bjørn Sæternes Stapnes spilt igjennom ute til venstre, og alene med keeper på skrått hold gjorde han helt rett da uselvisk passetmpå tvers der Mathias Perttamo stod klar til å sette ballen i det åpne målet. 1-1 og det var ikke spilt 5 minutter engang! 

Etter scoringene jevnet spillet seg ut, og det ble mye duellering og lite finspill noe været skal ta sin del av skylden for. For vinden stod regelrett i vinkel, og regnet plasket ned. Siste 15 minuttene av omgangen stod EIK 2 for det meste av farlighetene, og det var en av flere farlige kontringer som på ny gav EIK 2 ledelsen etter scoring av spilleren vi snakket om før kampen, nemlig Cairo Lima. EIK 2 fortsatte å trykke på, og vant flere og flere dueller. De kunne også fort scoret enda et mål, da Lima var på farten igjen. Rett før pause fikk Eiger ballen i nota, men innlegget fra Elion Shatri til Jan Terje Søyland ble vinket av for offside til store protester. Etterpå blåste dommeren av, og lagene gikk til pause på 1-2 til bortelaget

Etter en god pauseprat gikk Eiger ut med mer vilje enn siste del av første omgang, og det gikk ikke mer enn 15 minutter før ballen satt i nota. Denne gang var det Elion Shatri som var kjapp i både hode og bein da han fikk muligheten fra frispark. Mens EIK spillerene stilte muren, tok Elion like greit frisparket kjapt, og curlet ballen rundt keeper til utligning 2-2. Etter dette fortsatte Eiger å holde trykket oppe, og klarte å heve seg i duellspillet. Det ble også produsert ett par halvsjanser. EIK 2 var heller ikke ufarlige, men maktet ikke å komme til de helt store sjansene. På overtid kunne Øyvind Garpestad blitt den store helten for de røde og blå, men kom til kort alene med EIK’s keeper Vladislavs Kurakins. Dermed ebbet kampen ut på stillingen 2-2, og med nok en uavgjort kamp og poenger tapt, kan muligens neste kamp mot Sandnes Ulf sine rekrutter bli «do or die» for Eiger når det gjelder 1 plassen i pulja. Det blir en uhyre spennende kamp, og nå har guttene en jobb å gjøre på treningsfeltet den neste uka inn mot den kampen. 

 

Menn 4 divisjon avdeling 1
27.09.21 kl 20.00

Eiger - Egersund 2 (1-2) 2-2 Slutt

Mål: 0-1 (3min) 1-1 Mathias Perttamo (4 min) 1-2 (32 min) 2-2 Elion Shatri (60 min)

Assist: Bjørn Sæternes Stapnes

Dommer: Kjetil Gaustad Solhaug - en hel del merkelige avgjørelser

Gule kort: Bjørn Sæternes Stapnes, 4 gule kort til EIK 2

Tilskuere: 300 trofaste i ufyselig vær

Eigers lag: 
Denis Nadarevic
Espen Rasmussen, Jan Terje Søyland, Sondre Tveit, Martin Tønnesen
Bjørn Sæternes Stapnes, Jostein Kvernes Salvesen, Sverre Larshus Larsen, Elion Shatri
Mathias Kvåle Perttamo
Øyvind Garpestad

Benyttede innbyttere: 
Sigmund Hunnestad, Håvard Leidland, Thomas Hallan-Christensen


Stian Vigrestad

2eigeeik

 Jan Terje Søyland med kontroll. EIK spilleren Bak er Cairo Lima som til stadighet var en trussel i bakrom med sin hurtighet. 

3eigereik

Øyvind Garpestad i duell med keeper som får bokset ut. Nevnte Garpestad hadde en god mulighet til og avgjøre kampen like før full tid. 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn