Ny kamp, nye muligheter for 3 poeng. Det er duket for lokaloppgjør i Hålå, når EIK sitt b lag kommer på besøk. Dette er en kamp alle i rødt gleder seg litt ekstra til hver sesong, og som ofte inneholder masse tøffe dueller og scoringer. Sist vi møtte EIK 2 til kamp i serien var faktisk i 2019, og da gikk våre gutter seirende ut av begge oppgjørene med henholdsvis 4-0 i Hålå og 1-2 på bortebane på Husabø. Når lagene møtes til kamp i kveld er det vel vitende om at det kun er 3 poeng som gjelder hvis man skal henge med i toppen. Det er flere lag som kjemper om tabelltoppen, så Hunnestad sine menn har ikke råd til noen feilskjær. EIK 2 har på sin side startet tålig greit med sin sesong også, og står med 7 poeng etter 4 spilte kamper. Laget ledes av assistent trener på A laget Aleksander Midtsian, og han rår over en meget ung tropp med spennende spillere. Spesielt en spiller må Eiger passe ekstra på i dag, og det er tidligere Hinna spiller Cairo Lima. Den lynkjappe vingen har vært på flere prøvespill rundt om i Rogaland, før da altså valget falt på EIK. I tillegg finner vi Eskil Furre Gjerde og Kujtim Ismaili som også er en del EIK’s a lags tropp. Vi håper på en spennende kamp, med masse gode dueller og fin fotball slik et lokaloppgjør skal være. Håper så mange som mulig tar turen til Hålå i kveld, og støtter laget til seier og nye 3 poeng!

Merk at avspark i kveld er klokken 20.00.

Vel møtt!

Stian Vigrestad