Endelig hjemmekamp

Endelig er det klart for hjemmekamp i serien for våre beste menn. Lenge har guttene ventet, lenge har kiosken, grillen, stolene, garderobene, kaffitrakteren, innbytterbenken og banen vært ubrukt. Men nå skal publikum endelig få se en seriekamp igjen, og det skal bli godt for alle som elsker lokalfotballen. Eiger står med full pott før kveldens kamp, etter to strake seiere på bortebane. Spesiellt Øyvind Garpestad har vist skikkelig igjen på banen, og det er tydelig at han har tatt store steg i korona pausen. Fasit på to seriekamper er 4 kasser for ungutten, noe trenerteamet nok er meget fornøyd med. Det blir spennende å se om han klarer å imponere på hjemmebane, sammen med resten av laget.

Bortelaget Varhaug har også vunnet begge sine kamper, og kommer nok til å selge seg dyrt på kunstgraset i dag, og det er helt tydelig at de har skumle hensikter også i kveld. Trener er ingen ringere enn Simon Sæternes Stapnes, og i startoppstillingen har han en meget spennende spiller i Pacifique jr Nahimana som har nettet 3 ganger i år. Han trener forøvrig 1 gang i uka me EIK som nylig inngikk en samarbeidsavtale med Varhaug. Dette blir fort en fartsfyllt affære, så her må man kjenne sin besøkelsestid!

Møt opp til kamp i kveld kl. 19.00

Skrevet av Stian Vigrestad

Inngangsbillett er kr 50,-  betales helst  via Vipps.  Eiger FK kiosk  #  692464 velg a-kamp inngangsbillett

Kampen starter 19:00 og spilles på Bøgh Hafsø banen. (lengst vekk fra klubbhus). 

I den forbindelse ber vi om at alle som skal på kampen laster ned en smittesporingsapp (App Reg) www.appreg.no, som vil gjøre jobben vår oversiktelig og enkel med å logge smittesporing/tilskuerregistrering. Når man har fått lastet ned appen, scanner man QR koden med mobilkameraet. Denne QR koden vil henge/være lett tilgjengelig ved inngangen til banen. Scan deg inn, og scan deg ut igjen når du går. 

For de som ikke er oppe å gå på mobil, eller sverger til gode gamle NOKIA 3310, så har vi selvsagt penn og papir i tillegg. Viktig at man melder seg, så vi får registrert!

Takk for hjelpen:)

smitteappen

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn