Oppstart for A-lag herrer

Ball 3

Øyvind Skadberg, vår nye a-trener, er godt i gang med forberedelser og planlegging foran neste sesong. Allerede neste uke skal a-laget i gang, og trener Skadberg ønsker velkommen.


Velkommen til oppstart for A-laget.
 
Vi starter opp i Hålå tir 20 nov kl 19.45 med litt informasjon i garderoben og en trening. Hovedtyngden av informasjon kommer ved neste anledning som er treningssamling lør 24.11 kl 10.00-17.00 (sette av HELE den tiden). Lørdagen blir trening, mat, møte, trening. De første treningene vil gå med til å sortere ut en spillerstall så da vil både interne og eksterne spillere "komme og gå". Ønsket er å få satt 90% av spillerstallen så kjapt som mulig. Deretter å innarbeide gode rutiner i treningshverdagen som gjør at vi kan konsentrere oss om det som er viktigst - SPORT.
 
Til første trening så ber jeg dere om følgende:
1. Meld fra til trener om dere kommer.
2. Møt i god tid.
3. Møte fysisk godt forberedt - rett utstyr og uthvilt/opplagt til å trene.
4. Møte mentalt forberedt - en holdning om å ville bidra til at du selv og alle andre kan bli bedre.
 
Uke 47 som er uken vi starter opp så kjører vi 2 treningsdager. Deretter går vi over til 3 økter pr uke hvor man og ons er faste dager. Den 3'dje dagen vil variere mellom tor, fre og lør.
 
Velkommen.
 
Hilsen Øyvind Skadberg
Mob 46667166.
  • Opprettet .
  • Treff: 2010

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn