Oppstart for A-lag herrer

Ball 3

Øyvind Skadberg, vår nye a-trener, er godt i gang med forberedelser og planlegging foran neste sesong. Allerede neste uke skal a-laget i gang, og trener Skadberg ønsker velkommen.

Velkommen til oppstart for A-laget.

Vi starter opp i Hålå tir 20 nov kl 19.45 med litt informasjon i garderoben og en trening. Hovedtyngden av informasjon kommer ved neste anledning som er treningssamling lør 24.11 kl 10.00-17.00 (sette av HELE den tiden). Lørdagen blir trening, mat, møte, trening. De første treningene vil gå med til å sortere ut en spillerstall så da vil både interne og eksterne spillere "komme og gå". Ønsket er å få satt 90% av spillerstallen så kjapt som mulig. Deretter å innarbeide gode rutiner i treningshverdagen som gjør at vi kan konsentrere oss om det som er viktigst - SPORT.

Til første trening så ber jeg dere om følgende:
1. Meld fra til trener om dere kommer.
2. Møt i god tid.
3. Møte fysisk godt forberedt - rett utstyr og uthvilt/opplagt til å trene.
4. Møte mentalt forberedt - en holdning om å ville bidra til at du selv og alle andre kan bli bedre.

Uke 47 som er uken vi starter opp så kjører vi 2 treningsdager. Deretter går vi over til 3 økter pr uke hvor man og ons er faste dager. Den 3'dje dagen vil variere mellom tor, fre og lør.

Velkommen.

Hilsen Øyvind Skadberg