FFO

 

Hei,

Kom og bli med på vår kjekke FFO.
Ungene som er med i FFO stortrives og har det mye kjekt sammen. I løpet av året har vi oss turer på Bowling (1 gang pr halvår),
spiller kamper mot andre FFOer og har muligheten til å delta på egne FFO turneringer.

FFO til høsten blir på tirsdager og fredager for alle, fra kl.13.00 til 16.00. Det blir mat og fotballøkt.
Prisene blir uendret. Månedsprisene blir som følger; 750,- for en dag i uken og 1000,- for begge dager. Søskenmoderasjon er 750,- pr barn ved 2 dager i uken og 500,- for en dag i uken.

Påmelding til høstens FFO kan gjøres ved mail til Andre Olsen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hvis dere har spørsmål eller ønsker å prøve dette ut en gang eller to før dere bestemmer om ungene deres skal delta på FFO kan dette også avtales med Andre.
FFO kan også kombineres med skolens SFO.

 

FFO oppstart august 2019

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn