Eigerposten - Eigers eget magasin

Eigerposten vinter 2018

Etter lang tids opphold, relanserte vi sommeren 2012 Eigerposten i ny utgave og innpakning. Her tar vi for oss det som skjer i Eiger, om A-laget, barne- og ungdomsavdelingen og om planer vi har i Hålå. Vi pleier også å vie plass til et tilbakeblikk på gamle, kjekke historier.

Hoveddelen av magasinet vil være av redaksjonelt innhold, noe vi etterstreber for å skape et matnyttig, engasjerende og interessant magasin for våre lesere.

Eigerposten kommer ut 2 ganger i året. Utgavene kommer i posten like etter sommerferien og i siste halvdel av januar og går ut til alle hustander i Eigersund kommune (til alle som ikke har reservert seg mot reklame).

Opplaget ligger på rundt 5100 eksemplarer.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand