Møter Flekkefjord i oppkjøringen

Eiger har avtalt kamp mot Flekkefjord som et ledd i forberedelsene foran høstsesongen. Kampen er berammet til fredag 27 juli på Bøgh Hafsø-banen i Hålå. Lagene møttes som kjent også før sesongstart i det som var Eigers første treningskamp for året. Da trakk Flekkefjord det lengste strået med en 1-0…

Det er etter gode innspill gjort enkelte justeringer både på lag og kampoppsett til Janex Cup de siste dagene. Nytt oppsett finner dere lenger ned på siden: "Team Olsen" har i den forbindelse også funnet plass til noen etteranmeldte slik at totalt antall deltakere er nå 213.
Foruten arrangørklubben er det i år bl.a. spillere fra EIK, Bjerkreim, Sokndal, Helleland, Hellvik, Moi, Vigrestad, Arna-Bjørnar, Nøtterøy og Wokingham (England)

Vi oppfordrer alle lag og lagledere til å utøve «fair play» og generell god oppførsel mot medspillere, motspillere og dommere! Alle er like verdifulle og det skal tilstrebes lik spilletid for alle på laget.
Vi ønsker jevne kamper og det påløper et ansvar for den enkelte lagleder å prøve å etterkomme dette så langt som råd er.

For lag i klassen der vinner kåres:
Dersom lagene i semifinalen spiller uavgjort, avgjøres kampen på flest cornere. Skulle også dette bli likt gjelder straffesparkkonkurranse der hvert lag tar 3 straffer hver. Ved lik målscore også her tas ett og ett straffespark til vinner er kåret.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe