Grunnlagt 19. mars 1961
Leder Anders Midbrød
Adresse Uførfjellv. 50, 4370 Eigersund
Telefon 51 46 50 37
Daglig leder Atle Skailand, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf: 402 42 267
Anlegget (stadig under arbeid)

Eiger disponerer ett av de fineste anleggene i Rogaland, ja kanskje i hele Norge, ihvertfall hvis du sammenligner med andre klubber som har ett A-lag som ikke spiller høyere enn 4 divisjon.

Anlegget består av to innendørshaller - Eigerhallen med "håndballunderlag" (åpnet 1984) og Norrønhallen i 9`er fotball størrelse med krøllgress som åpnet i januar 2020, en krøllgressbane anlagt i 2007 kalt Dalane Energi banen (grusbane fra 1988-2007), en krøllgrasbane anlagt i 2008 kalt Bøgh Hafsø banen (første generasjons kunstras fra 1997-2008) og en krøllgressbane anlagt i 2016 - B&G banen (grasbane fra 1992-2016).

Alle Eiger`s hjemmekamper for A-laget ble tidligere spillt på Idrettsmarken på Husabø, som er eiet av kommunen. Foran 2009 sesongen ble det bestemt at en skulle ha en prøveordning med å spille hjemmekampene på den nye krøllgressbanen, Bøgh Hafsø banen. Ordningen videreføres - fortsatt som en midlertidig løsning.

I Hålå (anlegget på Eigerøy) er det også laget til sandstrand ved Risbakk vannet, samt beachvollyball bane.

Se ellers under "knappen" ANLEGG på startsiden for å se mer.