Treningsrommet

Velkommen til å bli medlem i Eigers treningsrom!

Trening er en investering i deg selv og din helse, både fysisk og mentalt!

Tilbudet gjelder kun for medlemmer av Eiger FK. Du kan evt bli støttemedlem. (400kr i året)
Aldersgrensen i treningsrommet er 14år.
150kr pr. Måned.

Inkludert i medlemskapet får du :
- adgangsbrikke
- Åpent hver dag fra kl.05-23.
- Bruk av garderober

Alle er velkomne til å komme og prøve og se !
Har du flere spørsmål kan du ta kontakt med Lillian Simons. Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Tlf. 47304772.

Ønsker du og melde deg inn og få adgangsbrikke- ta kontakt med daglig leder Atle Skailand. Mail : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.