Skaara Cup

Eiger FK inviterer hvert år til turnering i Eigerhuset i romjulen. I sin nåværende form er den blitt arrangert siden 2011. Opprinnelig var turneringen som startet i 1985 for voksne, men da vi startet opp igjen i romjulen i 2011, etter mange års fravær ble det en turnering for barn og ungdom, fra 1. t.o.m 10 klasse.
Lagene mikses på tvers av kjønn og årganger og vi ønsker å skape en koselig atmosfære, Vi tror det er kjekt å bli kjent med nye spillere og borte er den sedvanlige rivaliseringen mellom klubbene. Vi ønsker at både fotballen og det sosiale er i fokus og setter fair play høyt.
Foreldre, søsken besteforeldre og kompiser møter opp i hopetall for å se på kampene og i tillegg er det et godt utvalg av «godsaker» i kiosken.

Bulldog Cup var navnet fra 2013 t.o.m 2015.

Janex Cup het turneringen i 2016 og 2017

Skaara Cup web