Sommer AFO påmeldingen åpen!

Vi gjentar suksessen med sommer AFO og satser på en like kjekk opplevelse denne sommeren som de foregående år. Tradisjonen tro blir årets sommer AFO i ukene 26 og 27. Skolene tar ferie fredag 22 juni og allerede mandag den 25 er vi klar. Vi holder det gående mellom 0700 og 1600 disse ukene, men…

Seriekamp 4 divisjon, menn.

VS

20.04.2018, kl. 19:30 - Vaulenbanen

Seriekamp 4 divisjon, menn.

VS

20.04.2018, kl. 19:30 - Vaulenbanen

Vi vil med ujevne mellomrom publisere bilder fra klubbens rikholdige arkiv fremover.
Dagens bilde er tatt i 1993 av æresmedlem Pete Seglem og viser hvordan området i Hålå så ut da.
Grasbanen er her omtrent helt ny, den ble offisielt åpnet da finalen i Rogalandscupen i 1992 ble lagt til den nye banen i Hålå.
Grusbanen nærmest Eigerhuset ble anlagt i 1988.
Som man ser er ikke den siste banen på plass her enda. Arbeidet med den kulminerte med Dalanes første kunstgressbane som ble åpnet i forbindelse med Dalane Turneringen i 1997.
Risbakktjørnet går helt inn der Eigers hovedarena - Bøgh Hafsø banen befinner seg i dag.

Øvrige hendelser i 1993
• Rosemarie Køhn blir Norges første kvinnelige biskop.
• World Wide Web (www) blir frigitt av CERN og dermed gjort offentlig tilgjengelig.
• Forleggeren William Nygaard blir livstruende skadet etter et attentat utenfor sin bolig i Oslo i forbindelse med fatwaen mot Salman Rushdie.
• Maastricht-traktaten trer i kraft, og EF bytter navn til EU.
• Whitney Houston med "I Will Always Love You", Culture Beat med "Mr. Vain" og Meat Loaf med "I'd Do Anything For Love" topper norske hitlister.
• Dalane TV, etterkommeren etter OKKA TV, legger ned. Åtte år med lokal-TV er over. Senderen overtas av nykomlingen TV2.
• MS Bergen i Danmarkstrafikk fra Hovland.
• Eiger’s Birger Arnestad er toppscorer i 3. divisjon i Rogaland
• Superfinale Eiger – Viking (4-5) - Vinneren av Rogalandscupen året før skulle få møte Viking i oppkjøringen til påfølgende sesong
• Egersund Visefestival starter opp

Kontakter